Декларація про захист даних

Ми дуже серйозно ставимося до захисту ваших персональних даних. Тому ми будемо обробляти ваші персональні дані конфіденційно та відповідно до законодавчих правил захисту даних, а також цієї Декларації про захист даних.

ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ НА НАШОМУ ВЕБ-САЙТІ

Персональні дані включають всю інформацію, що стосується ідентифікованих або ідентифікованих фізичних осіб. Це включає, наприклад, ваше ім’я, адресу, номер телефону або дату народження, а також вашу IP-адресу або геолокаційні дані, які можна відстежити до вас.

Загалом, веб-сайтом можна користуватися без надання будь-яких персональних даних. Однак, якщо ви хочете скористатися певними послугами, наданими нашою компанією, може стати необхідною обробка ваших персональних даних. Це буде окремо зазначено нижче.

За винятком файлів cookie та програм, детально описаних далі, ми збираємо лише персональні дані, які ви самі надаєте нам, які ви вводите в наші маски введення або іншим чином активно взаємодієте з нашим веб-сайтом.

ШИФРОВАННЯ TLS

З міркувань безпеки та для захисту передачі конфіденційної інформації, яку ви надсилаєте нам як оператору веб-сайту, наш веб-сайт використовує шифрування TLS. Це гарантує, що дані, які ви передаєте через цей веб-сайт, не можуть бути перехоплені третіми сторонами. Ви можете визначити зашифроване з’єднання за адресним рядком «https://» у вашому браузері та символом замка на панелі браузера.

КОНТАКТ

Якщо ви зв’язуєтесь з нами електронною поштою або за допомогою контактної форми, (мінімальна) інформація, яку ви надаєте, обробляється для виконання вашого запиту, вирішення будь-яких наступних запитань та виконання прав та обов’язків, що ведуть до укладення контракту. Немає юридичних або договірних зобов’язань щодо надання персональних даних. Однак якщо ви не надасте їх, ви не зможете надіслати, і ми не зможемо обробити ваш запит.

ВЕБ ХОСТИНГ

Технічні операції на цьому веб-сайті здійснюються веб-хостингою, яка забезпечує інфраструктуру та сховище для цього веб-сайту та облікових записів електронної пошти на його серверах в Австрії. Від нашого імені компанія бере на себе обслуговування, технічну підтримку та експлуатацію сайту і таким чином обробляє персональні дані, які ми отримуємо від вас, коли ви використовуєте цей веб-сайт.

З цієї причини ми уклали з компанією договір на аутсорсингову обробку даних відповідно до ст. 28 Загального регламенту захисту даних (GDPR). Крім цього, це є нашим законним інтересом відповідно до ст. 6 (1)(f) Загального регламенту Європейського Союзу про захист даних (GDPR), щоб гарантувати, що веб-сайт функціонує належним чином, а також безпечно та безпечно функціонує.

ФАЙЛ ЖУРНАЛА СЕРВЕРА

З метою моніторингу технічної функції та підвищення надійності та безпеки веб-сервера цей веб-сайт зберігає дані у файлах журналів, які ваш браузер автоматично передає нам. Ця обробка здійснюється на основі нашого основного законного інтересу (ст. 6 (1)(f) GDPR) у технічно правильному відображенні та оптимізації цього веб-сайту.

Файл журналу сервера містить такі дані:

Доступ до вмісту
Час запиту сервера
Тип браузера/версія браузера
Використана операційна система
URL-адреса переходу
IP-адреса

Ці дані зберігаються лише тимчасово, максимум 24 години, як персоналізовані дані. Після цього IP-адреси анонімізуються.

ПЕРІОД ЗБЕРІГАННЯ

Як правило, ми зберігаємо дані, які ви нам надаєте, виключно для обслуговування клієнтів та/або маркетингових та інформаційних цілей протягом трьох років після нашого останнього контакту. Однак на ваш запит ми видалимо ваші дані навіть до закінчення цього періоду, якщо закон не забороняє нам це зробити.

Якщо договір узгоджується та/або укладено, ми обробляємо ваші персональні дані, навіть після повного виконання договору, до кінця гарантійного періоду, строків позовної давності та строків зберігання, що застосовуються до нас, або після цього періоду до закінчення будь-якого судові спори, в яких дані вимагаються як докази.

COOKIE

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Вони допомагають зробити наш веб-сайт більш зручним та ефективним.

Файли cookie – це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому термінальному пристрої за допомогою браузера. Вони нешкідливі. Одна мета цих пакетів даних — контролювати відображення та роботу веб-сайту, а інша — отримати корисну інформацію про те, як цей веб-сайт використовується. Деякі файли cookie зберігаються лише тимчасово і видаляються, коли ви закриваєте браузер. Інші файли cookie (відомі як “постійні файли cookie”) зберігаються протягом тривалого періоду або постійно, і/або до закінчення терміну дії або доки вони не будуть видалені вручну з кешу вашого браузера.

Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, встановлюються лише ті файли cookie, які абсолютно необхідні для роботи веб-сайту. В іншому випадку ми обробляємо дані, встановлюючи файли cookie, лише після того, як ви дасте свою згоду.

Залежно від цільового призначення та функції файли cookie поділяються на такі категорії:

Технічно необхідні файли cookie, які забезпечують технічну роботу та основну функцію

іонів цього веб-сайту.
Статистичні файли cookie , щоб зрозуміти, як відвідувачі взаємодіють із цим веб-сайтом. Ця інформація збирається та аналізується в анонімній формі. Ця інформація дає нам важливу інформацію для оптимізації як веб-сайту, так і наших продуктів і послуг.

Використання технічно необхідних файлів cookie ґрунтується на законній зацікавленості в правильній технічній роботі та безперебійному функціонуванні нашого веб-сайту відповідно до ст. 6 (1) (f) GDPR. Для використання статистичних файлів cookie потрібна ваша згода відповідно до ст. 6 (1) (a) GDPR. Налаштування в цьому відношенні можуть бути налаштовані в Політиці конфіденційності та файлів cookie цього веб-сайту і можуть бути змінені або скасовані в будь-який час:

НА НАШОМУ ВЕБ-САЙТІ МИ ВИКОРИСТАЄМО НАСТУПНІ КУКИ:

ТЕХНІЧНО НЕОБХІДНІ КУКИ

Файли cookie, необхідні для функціонування сайту, допомагають зробити веб-сайт придатним для використання, увімкнувши основні функції веб-сайту. Веб-сайт не може працювати належним чином без цих файлів cookie.

cookieMessageAccepted

Термін зберігання: 6 монат
Призначення: зберігає статус згоди користувача на файли cookie на веб-сайті.
Надано: Reichl und Partner

cookie_consent

Термін зберігання: 6 місяців
Призначення: зберігає вказівку на те, що користувач бачив поле cookie.
Надано: Reichl und Partner

eZSESSID

Період зберігання: сеанс
Призначення. Зберігає статус сеансу користувача на всіх отриманих сторінках.
Надано: Reichl und Partner

p4t_main_application

Період зберігання: сеанс
Призначення. Зберігає статус сеансу користувача на всіх отриманих сторінках.
Надано: Reichl und Partner

СТАТИСТИЧНІ COOKIES

Статистичні файли cookie можуть допомогти операторам веб-сайтів зрозуміти, як користувачі взаємодіють із сайтом. З цією метою інформація збирається в анонімному вигляді.

_ga

Термін зберігання: 2 роки
Призначення: реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для створення статистичних даних про те, як користувач використовує веб-сайт.
Надає: Google Tag Manager, Google

_gat

Термін зберігання: 1 хвилина
Призначення: Використовується Google Analytics для обмеження частоти запитів.
Надає: Google Tag Manager, Google

_gid

Термін зберігання: 1 день
Призначення: реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для створення статистичних даних про те, як користувач використовує веб-сайт.
Надає: Google Tag Manager, Google

_dc_gtm_UA-#

Період зберігання: сеанс
Призначення: Використовується Менеджером тегів Google для керування завантаженням тегу Google Analytics.
Надає: Google Tag Manager, Google

збирати

Період зберігання: Без періоду зберігання, запит мережі
Призначення: Використовується для передачі даних для Google Analytics про пристрій і поведінку користувача. Записує відвідувача на різних пристроях і маркетингових каналах.
Надано: Google

_gcl_au

Термін зберігання: 2 роки
Призначення: Використовується для розрізнення поведінки користувача та користувача.
Надано: Google, Google Analytics

ЗОВНІШНІ КУКИ

Карти Гугл

Термін зберігання: 6 місяців
Призначення: Використовується для розблокування вмісту Карт Google.
Надано: Google

Користувач може визначити в налаштуваннях веб-браузера, як веб-браузер працює з файлами cookie, які файли cookie дозволені чи відхилені.

Де можна знайти ці налаштування, залежить від окремого веб-переглядача. Щоб отримати детальну інформацію про налаштування, зверніться до функції довідки відповідного веб-браузера.

Не гарантується, що у вас буде необмежений доступ до цього веб-сайту, якщо ви налаштуєте відповідні налаштування, які відхиляють файли cookie.

ВИКОРИСТАНІ ІНСТРУМЕНТИ ТА ПЛАГІНИ

GOOGLE ANALYTICS

Ми використовуємо Google Analytics на цьому веб-сайті. Це служба веб-аналізу Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США. Цей сервіс використовує файли cookie, функція яких була детально описана вище. Інформація про використання вами цього веб-сайту, створена цими файлами cookie, зазвичай передається на сервер Google і зберігається там.

Цей веб-сайт використовує функцію «анонімізації IP». Це означає, що Google анонімізує вашу IP-адресу в країнах-членах Європейського Союзу або в інших договірних сторонах Угоди про Європейську економічну зону. Лише у виняткових випадках повна IP-адреса передається на сервер Google у США і там скорочується.

Google використовуватиме цю інформацію від нашого імені для оцінки використання вами нашого веб-сайту, для складання звітів про діяльність веб-сайту для операторів веб-сайту та для надання інших послуг, пов’язаних із використанням веб-сайту та Інтернету для оператора веб-сайту. З цією метою ми уклали з Google контракт на обробку даних. IP-адреса, передана вашим браузером як частина Google Analytics, не об’єднується з іншими даними, які збирає Google.

Якщо вам потрібна додаткова інформація про тип, обсяг і призначення даних, які збирає Google, радимо прочитати https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=uk.

Google також обробляє ваші дані в США та передає їх до SCC Європейського Союзу.

КАРТИ ГУГЛ

Ми також використовуємо вміст Google Maps на нашому веб-сайті. Це дає нам змогу відображати інтерактивні карти безпосередньо на нашому веб-сайті та дає змогу м

зручно використовувати функцію карти, щоб знайти наше місцезнаходження та легше туди дістатися.

Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, Google отримує інформацію про те, що ви отримали відповідний підсайт нашого веб-сайту, та персональні дані (файли журналів), які автоматично передаються вашим браузером. Це відбувається незалежно від того, чи ввійшли ви за допомогою облікового запису Google. Якщо ви ввійшли в Google, ваші дані розподіляються безпосередньо у вашому обліковому записі. Щоб запобігти цьому зв’язуванню, перед використанням цієї служби необхідно вийти з Google. Google використовує ваші дані в рекламних цілях, маркетингових дослідженнях і налаштуваннях вашого перегляду. Ви маєте право в будь-який час скасувати використання ваших даних для цих цілей, повідомивши безпосередньо Google.

Додаткову інформацію про мету та обсяги збору даних можна знайти в декларації Google про захист даних.

Google також обробляє ваші дані в США та передає їх до SCC Європейського Союзу.

ПОСИЛАННЯ

На нашому сайті ми також розміщуємо посилання на інші веб-сайти. Це зроблено лише в інформаційних цілях. Ми не контролюємо ці веб-сайти, тому вони не підпадають під положення цієї декларації про захист даних. Однак, якщо ви активуєте посилання, можливо, що оператор цього веб-сайту збиратиме дані про вас та оброблятиме ці дані відповідно до своєї декларації про захист даних, яка може відрізнятися від нашої. Будь ласка, не забудьте також завжди отримувати інформацію про поточні правила захисту даних на веб-сайтах, на які ми посилаємось.

ПЛАГІНИ

Наш веб-сайт також надає можливість взаємодії з різними соціальними мережами за допомогою плагінів. Це такі соціальні мережі:

Facebook, компанія Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Дублін 2, Ірландія
Twitter, від Twitter Inc., 795 Folsom Street, Suite 600, San Francisco, CA 94107, США
Google+, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США
Linked In, від LinkedIn Inc., 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, США
Youtube, Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066 США
XING, автор XING SE, Dammtorstraße 30, 20354 Гамбург, Німеччина

Якщо натиснути плагін однієї з цих соціальних мереж, він активується, і, як описано вище, встановлюється з’єднання з відповідним сервером цієї мережі. Ми не маємо впливу на обсяг і зміст даних, що передаються плагіном відповідному оператору цієї соціальної мережі, коли ви натискаєте на нього.

Якщо ви хочете отримати інформацію про тип, обсяг та призначення даних, які збирають оператори цих соціальних мереж, рекомендуємо ознайомитися з положеннями про захист даних відповідної соціальної мережі.

ОБРОБКА ДАНИХ НАШИХ КЛІЄНЦІВ, ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ МАРКЕТИНГОВИХ ЦІЛЕЙ

Ми використовуємо персональні дані наших клієнтів і постачальників (наприклад, контактних осіб), їх контактну інформацію та маркетингову інформацію для цілей маркетингу та обслуговування клієнтів на додаток до використання для цілей укладання контракту в рамках законодавчих зобов’язань щодо збереження (наприклад, бухгалтерський облік ).

Крім того, ми збираємо персональні дані про потенційних клієнтів (наприклад, контактні особи, їх контактну інформацію та інформацію, пов’язану з маркетингом) як частину нашої діяльності з залучення клієнтів і продажу. Ми постійно шукаємо потенційних контрактних партнерів (в Інтернеті, на виставках та інших заходах) і використовуємо для цього систему управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM). Це дозволяє нам цілеспрямовано рекламувати наші продукти та послуги.

Ми виконуємо всі перераховані тут заходи в законних інтересах маркетингових цілей відповідно до ст. 6 (1) (f) GDPR ЄС у поєднанні з пунктом 47 протягом трьох років з моменту закінчення договірних відносин (клієнти та постачальники) або нашого першого (невдалого) контакту (перспективи), якщо ми не отримали чітку згоду на зберігати дані протягом більш тривалого періоду суб’єктом даних.

Якщо ми збираємо персональні дані з маркетинговими цілями з іншого джерела, ніж сам суб’єкт даних, ми повідомимо суб’єкту даних після початку першого контакту, де ми зібрали ці дані. У Групі HEMC різні компанії обробляють персональні дані на внутрішньому та міжнародному рівні, іноді спільно, іноді в рамках стосунків з обробкою даних сторонніх виконавців, у рамках підтримки клієнтів та маркетингу (і для інших цілей). Ми підтримуємо спільну CRM-систему з цими компаніями, кожна з яких також є контролером згідно з GDPR ЄС.

Повний список пов’язаних з нами компаній див. тут. Оскільки ми, як частина поточних ділових відносин або у відповідь на явний запит про ціну від потенційного клієнта, маємо надавати продукти та послуги, що пропонуються іншими компаніями, пов’язаними з нами, ми передаємо персональні дані потенційного клієнта асоційованим компаніям, які пропонують продукти та послуги, які представляють інтерес для конкретного суб’єкта даних, у законній інте

решта маркетингових цілей.

Ми та кожна з наших асоційованих компаній зберігаємо дані для маркетингових цілей та для обслуговування клієнтів протягом тривалості, подібної до описаної в розділі «Період зберігання».

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАХИСТУ ДАНИХ

КОНТРОЛЕР У ЗНАЧЕННІ GDPR

HEMC GmbH
Lainzer Strasse 35
1130 Відень / Wien  Австрія
info@hemc.at
Відень +43 664 4613797

ПЕРЕДАЧА ДАНИХ

Як основний принцип, жодна передача ваших даних третім сторонам не відбувається, якщо ми не зобов’язані це робити за законом, пересилання даних необхідне для виконання договірних відносин, які існують між нами, або якщо ви раніше не дали чіткої згоди на пересилання ваших даних. дані. Зовнішні аутсорсингові фірми з обробки даних або інші партнери по співпраці отримують ваші дані лише в тому випадку, якщо це необхідно для виконання контракту або у нас є законний інтерес у цьому, про що ми завжди будемо повідомляти вас спеціально, коли виникне така нагода. Якщо компанія, яку ми зберігаємо для обробки даних на аутсорсі, контактує з вашими персональними даними, ми гарантуємо, що ця фірма дотримується законів про захист даних так само, як і ми.

Ми не продаємо ваші персональні дані третім сторонам за межами компанії та не продаємо їх іншим чином. Якщо наші контрактні партнери або аутсорсингові компанії з обробки даних знаходяться в третій країні, тобто в державі за межами Європейської економічної зони (ЄЕЗ), ми повідомимо вас про наслідки цієї обставини в описі продукту або послуги.

БЕЗПЕКА

Ми використовуємо численні технічні та організаційні заходи безпеки, щоб захистити ваші дані від підробки, втрати, знищення та доступу третіх сторін. Наші заходи безпеки постійно вдосконалюються відповідно до технологічних розробок в Інтернеті. Якщо вам потрібна додаткова інформація про тип та обсяг технічних та організаційних заходів, ми будемо раді отримати письмові запити щодо цього в будь-який час.

ВАШІ ПРАВА

Відповідно до Загального положення про захист даних та Закону про захист даних Німеччини, ви, як суб’єкт обробки наших даних, маєте право на наступні права та засоби правового захисту. Будь ласка, надсилайте запити з цього приводу на info@hemc.at:

Право доступу (ст. 15 GDPR ЄС): Ви, як суб’єкт описаної вище обробки даних та іншої обробки даних, маєте право вимагати розкриття того, чи були оброблені ваші персональні дані, і якщо так, які з них дані. Для вашого власного захисту – і щоб гарантувати, що ваші дані не будуть розголошені неуповноваженим особам – ми перевіримо вашу особу за допомогою відповідних засобів перед розголошенням.
Право на виправлення (ст. 16) та стирання (ст. 17 GDPR ЄС): Ви маєте право негайно вимагати виправлення неправильних персональних даних та/або – з урахуванням цілей обробки даних – доповнення неповних персональних даних. а також стирання ваших даних, оскільки критерії ст. 17 GDPR ЄС виконано.
Право на обмеження обробки (ст. 18 GDPR ЄС): Відповідно до законодавчих умов, ви маєте право обмежити обробку всіх зібраних персональних даних. Починаючи з моменту, коли ви подасте запит на таке обмеження, ці дані не оброблятимуться без вашої індивідуальної згоди та/або оброблятимуться лише для пред’явлення та виконання юридичних вимог.
Право на перенесення даних (ст. 20 GDPR ЄС): Ви можете вимагати безперешкодної та необмеженої передачі персональних даних, які ви нам надали, вам або третій стороні.
Право на заперечення (ст. 21 GDPR ЄС): З причин, які випливають із вашої конкретної ситуації, ви маєте право в будь-який час заперечити проти обробки ваших особистих даних, яка необхідна для захисту наших законних інтересів або інтересів третьої сторони. Після вашого заперечення ваші дані більше не оброблятимуться, якщо тільки не існують обов’язкові законні причини для обробки, які переважають ваші інтереси, права і свободи, або якщо обробка повинна використовуватися для встановлення, здійснення або захисту правових претензій. Ви можете заперечити проти обробки даних з метою прямої реклами в будь-який час з ефектом на майбутнє.
Відкликання згоди. Якщо ви надали окрему згоду на обробку своїх даних, ви можете будь-коли відкликати її. Таке відкликання впливає на дозвіл на обробку ваших персональних даних, який ви надали нам раніше.

Якщо ви використовуєте захід, щоб відстояти свої вищезгадані права, що випливають із GDPR, HEMC негайно, але не пізніше одного місяця після отримання вашого запиту, зробить заяву щодо запитуваного заходу та/або виконає запит.

Ми відповімо на всі відповідні запити протягом терміну, встановленого законом, безкоштовно та якомога швидше.

Бюро захисту даних несе відповідальність за запити щодо порушення права на розголошення чи порушення прав на конфіденційність, виправлення чи видалення. Їхня контактна інформація така:

Österreichische Datenschutzbehörde (Австрійський орган із захисту даних)
Баріхгассе 40-42
1030 Відень
Австрія
dsb@dsb.gv.at